Dammarsberg Entreprenad AB söker TA-planritare / assisterande projektledare

Dammarsberg Entreprenad söker nya medarbetare

 

Dammarsberg Entreprenad AB söker TA-planritare / assisterande projektledare

Dammarsberg Entreprenad AB har funnits i mer än 50 år och är tillsammans med sitt helägda dotterbolag Turebergs Mark & Anläggning AB inriktade på mark- och anläggningsarbeten med fokus på olika typer av ledningsförläggningar. Vi söker nu ytterligare medarbetare som vill vara med och fortsätta utveckla Dammarsberg.

Om uppdraget såsom TA-planritare / assisterande projektledare

I denna roll är du ansvarig för att rita TA-planer till våra projektledare, både stora som små TA-planer. Du är även ansvarig för att ta ett samlat grepp över koncernens avstängningsmaterial genom att löpande inventera, projektera och samordna större utställningar och hemtagningar samt vid behov tillse att materialet blir underhållet. Sammanställning och administration av fakturaunderlag samt den övriga dokumentation som krävs ansvar du också för.

Utöver ovan beskrivna arbetsuppgifter ser vi gärna att du fungerar såsom assisterande projektledare med fokus på att stödja projektledarna framför allt med administration i vårt affärssystem Next, dokumentation, vissa inköp samt diverse övriga uppgifter. Detta är ett utmärkt sätt att bli en viktig del av vårt team och därmed få en möjlighet att skapa sig erfarenhet och rutin för att på sikt kunna utvecklas inom projektledarrollen.

Vi söker dig som har erfarenhet såsom TA-planritare och erfarenhet från att jobba med avstängningsmaterial samt projektering och administration kring det. Du har relevanta kunskaper inom de system (ex. CAD, Bluebeam m.fl.) som krävs för att rita TA-planer samt du har de utbildningar som krävs såsom ex. arbete på väg, utmätningsansvarig mm. Ett krav är att du har Körkort B. 

Det är meriterande och positivt om du har erfarenhet från affärssystemet Next.

Vi ser att du har en stor vilja att lära dig nytt, söker lösningar och är flexibel och har en god förmåga att bli en del av vårt lag. Du har ett arbetssätt som kännetecknas av noggrannhet och struktur samtidigt som du har en god förmåga att dokumentera. Du tar egna initiativ samt du har bra förmåga att kommunicera i svenska, både i tal och skrift.  

Vad erbjuder vi

Dammarsberg Entreprenad AB är ett bolag med korta beslutsvägar och en stark kundbas där vi jobbar tillsammans med kunden i fokus. Vi jobbar tillsammans där målsättningen alltid är att utföra kvalitativa uppdrag så vi får återkommande kunder. Vi erbjuder våra anställning relevanta utbildningar så vi alltid kan säkerställa att vi följer med och ligger i framkant i utvecklingen. Vi är verksamma främst i Stor-Stockholm och vi omsätter ca 200 Mkr på årsbasis och är ca 50 anställda. Vi har vårt huvudkontor i Sollentuna där större delen av vår verksamhet utgår ifrån.  

Ansökan skickas till:

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Märk ansökan: TA-planritare / assisterande projektledare

Vi önskar få din ansökan så snart som möjligt, intervjuer kommer ske löpande.

Kontaktperson vid frågor:

Jesper Hagstedt (VD)

Tfn 076-000 24 55

Vill du veta mer om hur vi jobbar?

Dammarsberg Entreprenad AB

Djupdalsvägen 21
191 51 Sollentuna

Kontakta oss