Dammarsberg Entreprenad AB

Ledande inom mark- och anläggningsarbeten

Förvärv av Turebergs Mark & Anläggning AB

Dammarsberg Entreprenad förvärvade den 1:a september 2021 bolaget Turebergs Mark & Anläggning AB som sedan dess är ett helägt dotterbolag. Förvärvet genomfördes för tillföra ytterligare kompentens och resurser för att kunna säkerställa att vi alltid kan leverera högsta kvalitet till våra kunder och beställare.

Om Dammarsberg

Företaget

Dammarsberg Entreprenad AB har funnits i mer än 50 år och är verksamma inom mark- och anläggningsentreprenader. Huvudkontor samt upplagsytor finns i Sollentuna, ett mindre kontor finns även i Uppsala. I Sollentuna finns även en bilverkstad som utför service och reparationer av de flesta bilmärken.

Vårt arbete

Vi utför uppdrag både på löpanderäkning och till fastpris. De allra flesta av våra kunder och beställare har vi fått nöjet att utföra uppdrag åt i över 10 år. Geografiskt utför vi främst uppdrag inom Stor-Stockholmsområdet men uppdrag utförs även inom hela Mälardalen. Vi har både kunskap och kapacitet att utföra de flesta typer av mark- och anläggningsuppdrag men har senaste 15 åren fokuserat på att bygga en fördjupad kompetens kring olika typer av uppdrag inom ledningsförläggningar såsom exempelvis förläggning av elkabel, fjärrvärme, fiber och VA.

Värderingar & Ansvar

För oss är det viktigt att ta ansvar för det vi gör. Alla våra maskiner är därför miljöklassade och vi kör bara med miljöklassat bränsle. Inför varje enskilt projekt ser vi till och går igenom arbetsmiljöplanen för att garantera att arbetsplatsen lever upp till de höga krav som ställs.

Totalt är vi 50 anställda inom koncernen varav 12 anställda projektleder uppdragen. Därutöver har vi även lagbasar, anläggare, asfaltsläggare, maskinister samt en egen stor maskinpark med maskiner i storlekar från 1 ton till 17 ton. Genom att vi har varit verksamma i mer än 50 år har vi ett mycket brett kontaktnät med kvalificerade underentreprenörer som kan bistå med både resurser och kompetens.

De allra flesta av våra kunder och beställare har vi fått nöjet att utföra uppdrag åt i över 10 år. Exempel på våra kunder och beställare och slutbeställare är:

Client 1
Client 1
Client 1
Client 1
Client 1
Client 1

I vårt dotterbolag Turebergs Mark & Anläggning har vi under många år haft förtroendet att utföra jobb åt bland annat nedan beställare:

Client 1
Client 1
Client 1
Client 1

Vill du veta mer om hur vi jobbar?

Dammarsberg Entreprenad AB

Djupdalsvägen 21
191 51 Sollentuna

Kontakta oss

iso-bkg.png