Dammarsberg Entreprenad AB söker Anläggare med inriktning VA

Dammarsberg Entreprenad AB söker Anläggare med inriktning VA

Dammarsberg Entreprenad söker nya medarbetare

Dammarsberg Entreprenad AB söker Anläggare med inriktning VA

Dammarsberg Entreprenad AB har funnits i mer än 50 år och är tillsammans med sitt helägda dotterbolag Turebergs Mark & Anläggning AB inriktade på mark- och anläggningsarbeten med fokus på olika typer av ledningsförläggningar. Vi söker nu ytterligare medarbetare som vill vara med och fortsätta utveckla Dammarsberg.

Om uppdraget såsom Anläggare med inriktning VA

I rollen som Anläggare arbetar du med ett flertal olika typer och mark- och anläggningsarbeten. Exempel på arbetsuppgifter är schaktarbeten, stenarbeten, finplaneringar, olika typer av ledningsförläggningar, underhållsarbeten mm.

Vi söker dig som har minst 2 års erfarenhet såsom Anläggare med inriktning på VA förläggningar samt i övrigt god branschvana. Du har relevant utbildning såsom exempelvis Yrkesskola med inriktning VA eller likvärdig utbildning samt är behörig att svetsa plaströr. Övriga sedvanliga utbildningar som krävs för att utföra uppdrag såsom Anläggare har du också sedan tidigare. Körkort B är ett krav.

Det är meriterande och positivt om du har erfarenhet från affärssystemet Next samt om du har maskinförarkort.

Vi ser att du är lösningsorienterad, flexibel och en lagspelare. Du tar egna initiativ och gillar att utvecklas samt du har god förmåga att kommunicera i svenska, både i tal och skrift.  

Vad erbjuder vi

Dammarsberg Entreprenad AB är ett bolag med korta beslutsvägar och en stark kundbas där vi jobbar tillsammans med kunden i fokus. Vi jobbar tillsammans där målsättningen alltid är att utföra kvalitativa uppdrag så vi får återkommande kunder. Vi erbjuder våra anställning relevanta utbildningar så vi alltid kan säkerställa att vi följer med i utvecklingen. Vi är verksamma främst i Stor-Stockholm och vi omsätter ca 200 Mkr på årsbasis och är ca 40 anställda. Vi har vårt huvudkontor i Sollentuna där större delen av vår verksamhet utgår ifrån.  

Ansökan skickas till:

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Märk ansökan: Anläggare med inriktning VA

Vi önskar få din ansökan så snart som möjligt, intervjuer kommer ske löpande.

Kontaktperson vid frågor:

Jesper Hagstedt (VD)

Tfn 076-000 24 55

Vill du veta mer om hur vi jobbar?

Dammarsberg Entreprenad AB

Djupdalsvägen 21
191 51 Sollentuna

Kontakta oss

iso-bkg.png