Dammarsberg Entreprenad AB söker Projektledare med VA kompetens

Dammarsberg Entreprenad AB söker Projektledare med VA kompetens

Dammarsberg Entreprenad söker nya medarbetare

Dammarsberg Entreprenad AB söker Projektledare med VA kompetens

Dammarsberg Entreprenad AB har funnits i mer än 50 år och är tillsammans med sitt helägda dotterbolag Turebergs Mark & Anläggning AB inriktade på mark- och anläggningsarbeten med fokus på olika typer av ledningsförläggningar. Vi söker nu ytterligare medarbetare som vill vara med och fortsätta utveckla Dammarsberg.

Om uppdraget såsom Projektledare med VA kompetens

I rollen som Projektledare är du ansvarig för olika typer av projekt inom mark- och anläggningsarbeten. Såsom projektledare ansvarar du för planering, tidsplan, kvalitet, miljö och arbetsmiljö. Du är även ansvarig för att budget följs och du bidrar även med att kalkylera vissa projekt. En viktig del av uppdraget är att säkerställa en effektiv framdrift genom god resursplanering, en hög grad yrkeskunnighet samt förmågan att ha en nära och god dialog med kunden och övriga i teamet.

Vi söker dig som har +5 års erfarenhet såsom projektledare varav minst 3 år såsom projektledare inom VA. Du har utbildning såsom VA ingenjör eller motsvarande utbildning/relevant erfarenhet. Övriga utbildningar som du redan innehar är Bas-P/U, arbete på väg, heta arbeten samt utmärkningsansvarig. Du har god erfarenhet inom Cad samt kunskaper inom entreprenadjuridik (AB04/ABT06). Körkort B är ett krav.

Det är meriterande och positivt om du har erfarenhet från affärssystemet Next.

Vi ser att du är lösningsorienterad, flexibel och en lagspelare. I ditt arbetssätt är du noggrann och strukturerad samt har en god förmåga att dokumentera. Du tar egna initiativ och gillar att utvecklas samt du har god förmåga att kommunicera i svenska, både i tal och skrift.  

Vad erbjuder vi

Dammarsberg Entreprenad AB är ett bolag med korta beslutsvägar och en stark kundbas där vi jobbar tillsammans med kunden i fokus. Vi jobbar tillsammans där målsättningen alltid är att utföra kvalitativa uppdrag så vi får återkommande kunder. Vi erbjuder våra anställning relevanta utbildningar så vi alltid kan säkerställa att vi följer med och ligger i framkant i utvecklingen. Vi är verksamma främst i Stor-Stockholm och vi omsätter ca 200 Mkr på årsbasis och är ca 40 anställda. Vi har vårt huvudkontor i Sollentuna där större delen av vår verksamhet utgår ifrån.  

Ansökan skickas till:

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Märk ansökan: Projektledare VA

Vi önskar få din ansökan så snart som möjligt, intervjuer kommer ske löpande.

Kontaktperson vid frågor:

Jesper Hagstedt (VD)

Tfn 076-000 24 55

Vill du veta mer om hur vi jobbar?

Dammarsberg Entreprenad AB

Djupdalsvägen 21
191 51 Sollentuna

Kontakta oss

iso-bkg.png